top of page

Spaarnedroom  Appartementen, thuis in Haarlem

Wij vinden Haarlem een heerlijke stad.  Een perfecte mix van cultuur en natuur. Vlak bij de Noordzeestranden, Amsterdam, de Bollenstreek, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Keukenhof. Naar de duinen en het strand is het een half uurtje fietsen en met de trein rijdt u in 11 minuten naar Zandvoort. 
Vanaf station Haarlem  (1 Km van de Spaarnedroom Appartementen) heeft u ook een rechtstreekse verbinding naar o.a. Alkmaar, Amsterdam, Leiden en Den Haag.  
Luchthaven Schiphol ligt op 25 autominuten en is ook zeer goed te bereiken per bus.

Haarlem is ...   struinen over de zaterdagmarkt het Spaarne        Jopenbiertje op het terras

speciale   winkeltjes   en   speciaalzaken
Bevrijdingspop de vijfhoek  Spaarnedroom Appartementen 

Schouwburg  T o n e e l s c h u u r   Philharmonie swingen in het Patronaat   restaurants  Haarlem Jazz

 picknicken in de Hout ... o n t s p a n n e n !

Uit eten? We vertellen u graag onze favorieten en kunnen natuurlijk ook een tafel voor u reserveren.

Musea, molens en hofjes

Oude meesters bewonderen in het Frans Halsmuseum of liever actueel talent ontdekken in de Vishal, in Haarlem is voor iedere voorkeur wel een museum of galerie te vinden. Dwaal door de ovale zaal van het Teylers of bezoek Het Dolhuys, het museum van de psychiatrie. Beklim molen de Adriaan of de St.Bavo of ontdek het Corrie ten Boomhuis. En niet te missen, maak een wandeling langs de verborgen hofjes! Allemaal op loopafstand van uw Spaarnedroom Appartement!

Net buiten Haarlem ligt Molen de Zandhaas (waar nog steeds meel wordt gemalen en verkocht) en het Cruquius gemaal, de grootste stoommachine ter wereld en de drooglegger van de Haarlemmermeer.
 

Zandvoort  en  Bloemendaal

De Noordzeestranden op 8 km fietsen van Spaarnedroom Appartementen, met veel verschillende strandtenten. Hip & hot, luxe, familiair, FKK, gewoon en gezellig, het is er allemaal. Van oktober tot maart blijven een paar paviljoens geopend! 
Paardrijden   Vliegeren    Suppen    Yoga

Kite surfen       Wandelen  langs  de  vloedlijn

Zandkastelen bouwen        Schelpen  zoeken

Eten  met  je  voeten  in  het  zand   Dansfeesten            Warme choco met slagroom

Zonnen op een bedje          Loungen  in  de  zon
 

Haarlem  Bloemenstad
Ieder voorjaar zijn de praalwagens van het Bloemencorso in Haarlem te zien. In 2018 arriveren de wagens met het thema cultuur op 21 april rond 21.30 uur en zijn dan ook nog op 22 april in Haarlem centrum te bewonderen. 
Zo om de hoek bij de Spaarnedroom Appartementen!

Voor de bollenvelden moet u een half uurtje fietsen, richting Vogelenzang en de Zilk. Daar bloeien afhankelijk van het weer, van maart t/m mei achtereenvolgens narcissen, hyacinten en tulpen.  In de Keukenhof zijn van 22 maart t/m 13 mei 2018 allerlei soorten bolbloemen te zien.   


 

 

Spaarne, Mooie Nel en Ringvaart

Stap aan boord van een rondvaartboot en ontdek de stad vanaf het water. Boek een salonboot en laat je varen of huur een fluistersloep of motorbootje en wees zelf de kapitein.

Vaar richting Spaarndam, de Molenplas of maak een rondje over de stadsgrachten van Haarlem. En onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om bij een leuk terras aan te leggen!  Voor onze gasten hebben we  vaarroutes beschikbaar. 


 

bottom of page